Mun blogi on tosi sekalainen. Sekava. Täynnä kaikkea.

Tuntuu että kaikilla muilla on niin siistit ja "puhtaat" ja niillä on joku tietty juttu. Mun blogissa on ihan mitä sattuu. Juttuja lemmikeistä, kitaran soitosta, kirjoista, elokuvista, musiikista, omista tekemisistä, SAY:stä, kavereista/ystävistä, Twilightistä aika paljon ja näyttelijöistä. +käsi-/ompelutöistä. Ja mistähän muusta vielä?

Kuitenki se on musta kivoin näin.:) Oisi aika työlästä perustaa blogi jokaisesta jutusta erikseen. :D Kun nuo kirjoittamisen aiheet vaihtelee kuitenki paljon. Niinku että jonain päivänä kirjoitan vaan esim- Houkutuksesta, toisena kerron päivän tapahtumia, kolmantena puuhailen lemmikeiden kanssa ja neljäntenä kerron käsitöistäni tai kitaransoitosta.

Lisäksi pidän yhtäaikaa monista eri jutuista. Sen huomaa kai näistä blogin perusjutuista. Vaikka ei vilkaisisikaan merkintöjäni.

Ulkoasu = Poni Rakastan hevosia.

Avatar = Houkutus: Hello My Name is Bella Swan (I wish.) Koko Twilight saaga on niin loistava! Ja elokuva myös!

Avatarin alus teksti =

Who said, who said, I can't be Superman
I say, I say, that I know I can
Who said, who said, I won't be president
I say, I say, You ain't seen nothin' yet

(Miley Cyrus - Who said)

Tuo on jotenkin ihanan kannustava. Ja ajattelen juuri noin, että unelmia saa ja pitää olla ja niistä ei ikinä tule tosia jos kuuntelee muiden kielteisiä mielipiteitä ja alkaa itsekin uskoa ettei saavuta tavoitteitaan/unelmiaan. Lisäksi tuo laulu on mielestäni muutenkin tosi hyvä, siis siinä on hyvä melodia, päähän tarttuva. Ja rakastan Miley Cyrusta ja Hannah Montanaa.

Sivulaatikot =

-Elokuvia joita olen katsonut ja kirjoja joita olen lukenut.Luen paljon ja katson elokuvia paljon(me ollaan ätin kans varsinkin kauhuelokuvahulluja:D:)).

-Houkutus fanficcejä(ei oneshotteja vaan jatkuvia) joita seuraan/luen. Haluan lisää Houkutusta! Bellaa ja Edwardia + muita vampyyrejä ja muuta ihanaa.:)

-Tvsarjoja joita seuraan. Seuraan joitakin. (tosin kaikkia ei nyt kesällä tule katsottua. Ja moni noistahan on sellaisia joilla ei ole mitään joka viikkoista tiettyä esitysaikaa ja jaksot ei tule siinä järjestyksessä missä ne oikeasti on(niinku esim. Life of Ryan ja Hannah Montana.))

-Lasten askartelurinki jutskia joissa olen mukana pikkusiskoni ja -veljeni kanssa. Rakastan lapsia.

-Ompelutyöt mitä olen tehnyt.

-Jonas Brothersin laulun sanat. That's just the way we roll. Tuo on niin hyvä laulu: Hyvät sanat, melodia. Jää soimaan päähän. Ja siinä on semmonen sanoma mun mielestä, että muiden ei pitäisi niinku arvostella muita. Niinku ihmiset aina tuijottaa toisia jos jossain on vähän jotain erilaista. Herään katolta veljieni kanssa. Valas on altaassa äitini kanssa. Isäni maalaa taloamme eri väreillä. //  call us freaks
But that's just the way we roll.
Hauska laulu. :) Niin ja rakastan Jonas Brothersia!