Jalat on ihan poikki! Juoksentelin aamu yhdestätoista viiteen asti kaverin, kahen pikkusisaren(Kaapo 5v. ja Peppiina 4v.) ja serkun(7v.) kanssa XON -lasten ja nuorten tapahtumassa ja nyt tuntuu että vois nukahtaa tähän.

Pompittiin ja kiipeiltiin pomppulinnassa(tai semmosessa mikä on vähän niinku rata että siinä on mäkiki ja kiipeilyseinä ja muuta), juostiin kilpaa juoksuradoilla, kiipeiltiin telinevoimistelualueella, leikittiin tasapainoilulautasilla ja oltiin hernepussisotaa, pyöritettiin hulahula vanteita, juostiin semmosta liukuseinää päin ja vaan käveltiin ees taas ees taas ympäri sitä isoa hallia.

Mutta oli kivaa ja tuntu mukavalta nähdä siskon ja veljen ja serkun ilmeet, niillä oli niin hauskaa. :)

Musiikki soi ja karaokepiste oli kokoajan varattu.

JA, mahtava lisä noille kivoille tekemisille oli kolmen cheerleading -joukkueen esitykset! Kaikilla oli hienot esitykset, mutta tuli vähän haikea olo, sillä oisin itsekin ollut ennemmin esiintymässä kuin kattomassa. : / (Harrastin ennen tuossa samassa seurassa kuin noiden joukkueiden tytöt, mutta jouduin lopettamaan kun muutettiin, enkä ois enää koulun jälkeen ehtinyt treeneihin.).

Kolmen aikaan tuntui että vois jo lähtä, mutta jaksettiin vielä ja kaks tuntia meniki nopeasti ja mukavasti. Kaks muuta siskoaki oli siellä(12v. ja 10v.)n kolmen muun serkun kans (12v. 9v. ja 12v.) ni oltiin sitte välillä niitten kans.

Hehe, mietitte nyt varmaan että ompa noilla jättimäinen suku! xD No niin onki ku iskällä on 8 sisarusta ja äitillä 2. Noita serkkuja oli tänäänki tuolla niinku kolmesta eri perheestä. (äitin siskolta, isän siskolta ja isän veljeltä) ku nuo äitin veljen lapset oli meillä kolme yötä, kun meillä oli mun pikkusiskon 10 -vuotis synttärit ja sitte mun siskot (nuo 10 ja 12v.) on aina joka paikassa tuon 12 vuotiaan serkkupojan kans ja nyt niillä oli ollu kylässä tuo yks serkku (12v tyttö) ni seki tuli tuonne.

 

Ja eilen olin kaverin kans kaupungilla. Ostin pikkusiskolle mopsi julisteen ja Hannah Montana -lehden synttärilahjaksi ja Tiger Beat lehden ja kajal kynän(maksoi vaan 95 senttiä ku Seppälässä oli alennuksia. :D) itelle. Käytiin tietty mäkkärillä syömässä ja kateltiin vaan. Sitte äiti ja sisko haki meijät.

Ja huomenna HopLoppiin!

Ja torstaina elokuviin. (Onko joku kattonu sen UP - Kohti korkeuksia? Että onko hyvä? Me käytetään kaverin kans Kaapo ja Peppiina kattomassa se. )

 

Täällä on ny syysloma ni siksi käyvään kaikkialla. :D