Oon aika ahkerasti ommellut nyt parina päivänä. Yksi ihan valmis tuotos on (taas) pupulakki vauvalle. Se on siis toka pupulakkini, ja tällä kertaa vaaleanpunainen(+vähän oranssia). Taas onnisti ihan hyvin.:)

Toinen juttu mitä oon tekemässä, on pikkuveljelle päiväpeitto. Semmonen aika pieni, kun se tulee vauvan sänkyyn, ja se on tehty semmoisen paksun äitiyspaketista tulleen viltin päälle. Vielä reunat puuttuu, niin sitten on valmis(tai no on siinä jo puoleksi yks reuna ommeltu.).

Ja kolmas juttu(minkä tein eilen illalla.12 sain valmiiksi.;)) on pikkusiskon paidan muokkaaminen semmoseksi boleroksi.(kirjotetaankohan bolero ees noin?;D). Sekin onnisti ihan hyvin, paitsi että aika moneen kertaan se piti ommella, ja pikkusisko ainaki 10 kertaa sai vetää sen päälle ku katottiin että mistä kangas törsöttää nyt.:D Se oli aika kiva homma, kun en oo ennen tehnyt tuommoista paidan muokkaamista. Mutta siitä tuli kyllä aika sievä.:) Pikkusiskosta vois tulla joku muotisuunnittelija, kun se aina kääntelee noita tavallisia paitojaan vaikka minkälaisiksi  hienoiksi boleroiksi ja muiksi luomuksiksi!:) Oon ihan tosissaan tätä mieltä, kun ne mitä se niistä saa vaan kääntelemällä tehtyä, on oikeasti tosi hienoja ja nättejä.:)

 

:)Jonna.:)