Picture From TeenIdols4You.com<br />Click To Visit

KESÄ.KESÄ.KESÄ.

Tänään on tuntunut vähän enemmän kesältä, kun on ollut lämmin ilma ja on ollut kaikilla vapaata, serkku tuli meille päiväksi ja vielä tuli isän velin perhe kylään.

Sääsket ja kärpäset pörrää kokoajan ympärillä, on sitten sisällä tai ulkona. Oon suurimmaksi  osaksi vain lukenut tuota Lukossa -kirjaa, jonka perusteella on siis tehty elokuva Speak, josta ennemmin oon kirjoittanut. Aamulla väänsin heti herättyä kaks pellillistä pannukakkua, kun ei ollut oikein mitään syötävää. :P Nams, tuli tosi hyvää! Niinkuin yleensäkkin, oon nimittäin aikamoinen expertti (vaikka itse sanonkin) pannareiden ja lättyjen teossa!;) Monen vuoden harjoittelun tulosta. Myöhemmin auttelin äitiä pyykkihommissa ja kaupassakäynnissä.:)

Kuvassa söpö Vanessa Anne Hudgens<3 Ihanan kesäinen kuva. Tuosta tulee taas hinku Kaliforniaan, johon niin kovasti tahdon matkustaa.:P Onko järkevää selata netistä pitkiä listoja Kalifornian, Lontoon, Kyproksen ja Espanjan lomamökkejä, jos ei oo lähdössä mihinkään noihin lomalle? Etin mökkejä parhaimpien nähtävyyksien, ostospaikkojen ja rantojen läheltä. Ja sen lisäksi mökin pitää tietysti näyttää kivalta sekä ulkoa että sisältä, ja pihalla olisi kiva olla uima-allas tai jotain muuta ihanaa. Musta on vaan niin ihanaa unelmoida, että olisin oikeasti lähdössä sinne lomalle tai joku päivä voisin valita noista mökeistä ihan minkä haluan.:D Eniten kiinnostaa Kalifornia ja Lontoo, mutta Kypros ja Espanja myös. (Lontoossa ja Kyproksella oon ollut kummassakin kerran ennemmin´[kypros 6v. & lontoo 11v.] ja rakastuin Lontooseen totaalisesti.