Annan keikka oli aivan uskomaton! :)

Anna oli taas kerran niiin ihana, loistava, mahtava.<3

Ja niin ENERGINEN. Anna se jaksaa hyppiä ja pomppia. :D :)

Mulla soi vieläki päässä sen 'Mitä, mitä MITÄÄ?' ku se sanoo yleensä noin ku se pyytää kirkumaan kovempaa. Hauskin kohta oli se ku se oli jo muka niinku lopettanu sen keikan(mää tiesin että lauluja tulis vielä ku aina tulee vaikka Anna ja pojat on jo lähteny. Ja ME:ki oli vielä laulamatta ni se oli varma merkki että keikka ei vielä loppunu.) ja katsomo huusi että Anna Anna Anna! ni yhtäkkiä kuulu ku Anna sano ton Mitä, mitä mitä!? sieltä lavan sivusta mikkiin. Monet alko nauraan. :D Nii ja sitte kohta Anna tuli vielä lavalle poikien kans ja ne soitti ja laulo Music Everywheren ja jonku muun(en muista minkä muun laulun se laulo:D) ja Anna sano ennen ME:tä että "Tämän takiahan tänne on tultu." :D ME oli just semmonen pompittava biisi niinku kirjotinki joskus sillon kauan sitte. Semmonen hyvä just keikoille ku siinä saa pomppia ja taputtaa kunnolla ja siinä ei voi vaan olla paikoillaan ku Anna laulaa sen. :"D

Me oltiin pikkusiskon kans muuten koko keikan ajan kolmannella rivillä, paitsi että sillon ku Anna muka jo lopetti, ni monet lähti jo lavan eestä pois ni ryykättiin äkkiä eteen päin. :)

 

Nii ja siellä paikalla oli kans Aste(se oli oikeasti tosi hyvä. :)) ja Natural Hype, se yks tanssiryhmä Talentista joka tekee käsillään semmosen merkin.(Ne oli aika kivan näkösiä ja hauskoja ku niillä oli kaikilla eriväriset farkut ja ne tanssi hyvin. :)

Anna esiinty vipana ja sen jälkeen ooteltiin vielä nimmareita ja yhtiksiä, mutta Anna ja ne oli kuulemma jo lähteny(turvamiehen sanoman mukaan) eikä ulkoakaa voinu katella bussia ku tuo on niin outo, semmonen pyöreä tuo urheiluhalli missä ne juhlat oli, ja siellä ei oo oikeen semmosta erillistä puoliskoa tai parkkipaikkaa mihin esiintyjien autot jätetään.

Capital C kuulosti tooosi hyvältä livenä.

Siinä meijän takana oli joku poika joka suuttu selvästi ku Anna sano että tämä on vaan kaikille täällä oleville tytöille. =D

Nyt pitää vaan ootella seuraavaa keikkaa.(Helmikuussa) Taijan laittaa jo laskurin tuonne reunaan. Paitsi on tässä meijän aika lähellä(tunnin ajomatkan päässä) keikka ens kuun lopussa ja tahtoisin sinne kans, mutta en oo vielä kysyny pääsisinkö. :)