Viimein pääsee taas koneelle kotona. jee :D

Kone oli rikki ja sitä ei voinu korjata ni täti otti siitä koneesta osia ja laitto niitä semmoseen meijän toiseen koneeseen johon piti vaihtaa jotain osia että se toimii ni nyt meillä on nopeampi kone.

Edellinen merkintä tänne mulla taisi olla kirjotettu 3.9. Elii, oon ollu melkeen kokonaan ilman konetta 5 viikkoa. (välillä oli pakko käyä lukeen sähkärit tätin luona ku saan sinne espanjan läksyt ku en oo ollu tunneilla).

Oon kyllä ollu ennenkin ilman konetta, pitempiäkin aikoja, että en oo koneriippuvainen :D mutta on kiva ku ei tartte tehä hirveitä ponnisteluja että pääsee kattoon sähköpostit. Ja muutenki on kiva käyttää taas meseä ja kirjottaa. (tarinoiden kirjoittaminen vihkoon on niin ärsyttävää, kun käsi väsyy ja jos haluaa muuttaa jotain niin pitää kumitella tai survoa lisää tekstiä väleihin. Suunnittelen kyllä kaikki tarinat vihkoihin, mutta kokonaan kirjroittaminen on helpointa tehä koneella. Paitsi että tässä on ärsyttävää ku kone on alakerran aulassa, mistä kaikki kulkee kokoajan ja olohuoneestaki on suora näköyhteys tähän näyttöön ni se vaivaa mua. -.- :D