Tänään meni melkein koko päivä maalla, kylässä jossa ollaan ennen asuttu. Siellä asuu vielä meijän semmonen tuttavaperhe jossa on 11 lasta, ja siellä vasta onki hulinaa. :D Vaikka meilläki on 7 lasta, niin niillä ku on niin tuntuu että niitä lapsia on joka paikassa, ja kun suurin osa (8kpl) on poikia ja kaikki niin samannäköisiä ja villejä, niin tuntuu että niitä on ihan hirveästi joka puolella eikä ikinä muista kuka on kuka. Mä kävin meijän kevällä kuolleen mummun kotona ku siellä oli semmonen niinku tapaaminen sen lapsilla että aletaan jakaan niitä sen tavaroita ja muuta ni mää olin siellä eka joku kaks tuntia ja sitte iskä haki mut sinne kyläpaikkaan jossa meijän äiti ja mun pikkuveljet(2) ja 1 sisko oli jo ja oltiin siellä vielä jonku aikaa. Pidin sylissä niitten kahta söpöä pupua ja syötiin jätskiä ku niillä oli herkkupäivä(hehe, niillä oli 8 pakettia vanilja jätskiä. :D).

Kotimatkalla käytiin vielä mummun haudalla. Matka sieltä kestää suunnilleen tunnin ja suurinosa siitä matkasta on semosta mettää vaan. Siinä ajellessa alko tuntua että luojan kiitos me ei enää asuta täällä. :D Siellä on niin pimeää eikä näy ihmisiä, taloja ja valoja missään. Ja siellä kaikki tuntee KAIKKI. Se ei oo kiva. Me muutettiin sieltä 7 vuotta sitten kaupunkiin.

Eilen kävin kamun luona ja se laitto mun hiuksiin toosi ihanan nutturakampauksen jossa oli glitteriä ja hirrveästi pinnejä ja aamulla ku aukasin hiukset(annoin olla yön kiinni ku se oli vielä niin hyvässä koossa se nuttura) niin oli pieni homma harjata kun ne oli nyt yön jäljiltä ihan sutturalla(ei ehkä ihan järkevää jättää tuollaisia kampauksia yön ajaksi päähän. :D) mutta jäljelle jäi tosi sievät kiharat ja tuuheannäköiset hiukset. :)