Picture From TeenIdols4You.com<br />Click To Visit

 

Halusin nyt kirjoittaa tänne vähän vaikka mulla ei ookkan oikeastaan mitään sanottavaa/kirjoitettavaa. Ei ne merkinnät kyllä muulloinkaan ole mitään hirveän järkeviä tai muita kiinnostavia, mutta se nyt on vaan kiva kirjoittaa.

Tuossa kuvassa on Rachel Bilson/Summer Roberts O.C:ssä. Neloskaudella. Halusin laittaa O.C:stä jotain kuvaa kun oon nyt katsonut sitä monena päivänä. Sain juuri tänään katsottua sen nelos kauden loppuun. O.C on tosi hyvä sarja, mun suosikki ollu monta vuotta, ja tykkään kaikista kausista, mutta ehkäpä nelonen on suosikki.

Silloin vuosia sitten kun sain kuulla että Marissa tulee kuolemaan, ajattelin etten enää katso koko sarjaa, sillä se tulee varmasti olemaan niin huono ilman Marissaa, mutta eipä se ollutkaan sitten. Katsoin mielenkiinnolla ja odottelin seuraavaa jaksoa niinkuin ennenkin. nelos kauden ensimmäinen jakso kyllä tuntui tosi oudolta kun siinä oli mennyt tosi paljon aikaa eteenpäin, ja Marissaa ei ollut enään mutta Seth, Summer, Pancakes, Ryan, Taylor, kaitlin, Kirsten, Sandy Ja Julie pitää ottessaan.:D Summer & seth on parhaat.

Nojee mitä juttua tuli taas:D

En osaa vieläkään kirjottaa oikeen mistään semmosista oikeista jutuista. Niinku perheeseen ja ystäviin ja muuhun oikeaan elämään liittyvistä asioista. Kirjotan aina vaan tämmösistä muista.

Tuo O.C:n loppu(kun siinä Summer ja Seth oli jumittunut vain olemaan yhdessä, eikä toteuttanut enää unelmiaan tai muuta.) sai miettimään että mitä mä oikeen eniten maailmassa haluan tehdä. En osaa sanoa. En tiedä yhtään mihin ammattiin haluaisin tai muuta. Haluan mm. delfiininkouluttajaksi, perhepäivähoitajaksi, pieneläinhoitajaksi, hevostenhoitajaksi, kirjailijaksi, tanssijaksi ja paljon muuta! Haluan kirjoittaa kirjan, haluan opettaa, haluan rakastua, haluan elää unelmaelämää. Mutta minkälaista se unelmaelämä sitten ois? :o En osaa sanoa oikeen muuta ku että oisin onnellinen perheen ja ystävien kanssa, saisin olla niiden kanssa joista eniten välitän. Ja tekisin sellaista työtä mistä tykkään. Ja asuisin sellaisessa paikassa jossa todella haluan asua eniten maailmassa. Suomessa vai ulkomailla? No Kalifornia ois ihana tai Lontoo, ja onhan se Suomikin ihan kiva maa, mutta tahtoisin kyllä koittaa asua vähän aikaa jossain auringossa. Tai sitten just Lontoossa. Mutta tahtoisin että kaikki mun rakkaimmat ihmiset asuis siellä myös.:D

Nojoo nyt alkaa väsyttää liikaa!

Toivottavasti kukaan ei lue tätä sekoseko kirjotusta. :D Oon ihan väsyny niin en tiiä mitä kirjotan:D Tuntuu nololta jotenki kertoa tuommoista, mitä just kirjotin. Kaikilla on jotain suunnitelmia koko elämän varalle. Mihin ammattiin tahtoo ynm. mutta mä voin vaan sanoa että en tiiä yhtään.