1245680805_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pikkuveli rannalla<3:)

Nyt vähän selvitykseksi, mulla on siis 4 pikkusiskoa ja 2 pikkuveljeä. :D Muuten voi vähän sekoittaa kun puhun kirjoituksissani monista eri siskoista ja veljistä, niin ehkä se vähän selventää kun tietää montako niitä on.:D Pienin on juuri tässä kuvassa oleva, 1 vuotias(ylihuomenna 1v 3kk) Supukki.<3

Eilen käytiin rannalla äitin, iskän, pikkusisarusten(paitsi yhen siskon) ja serkun kanssa. Ja tuo kuva on otettu siellä. Peitettiin Supukki puoleksi hiekkaan. :P Suurimmaksi osaksi puuhailin pienten kans siinä rannempana veessä, mutta uin ite kans. Ensin vesi tuntu tietty kylmältä, mutta ei tuntunu sitten enää kun siinä oli aikana ollu. Supukki oli enimmäistä kertaa joessa uimassa! Sitä ei tuntunut kylmä haittaavan ollenkaan, juoksi vaan kokoajan sinne veteen ja matki kaikkea mitä isotkin pojat teki(veli 5v ja serkku 12v.) niinku heitteli pikkukiviä sinne veteen ja koitti kiipeillä kivien päälle.:D<3 Otin ite kans aurinkoa pyyhkeen päällä vähän ja tuntuu että oon kyllä ruskettunu. Rusketun yleensä joka kesä hyvin vaikken makoilekkaan auringossa paljoa.

Rannalta pois tullessa pienimmällä siskolla oli jääny jalka pinnojen väliin(se oli ollu isomman siskon tarakalla), ja jalka näytti kyllä pahalta. Päivystysreissu.

Ihanan lämpimiä päiviä on olleet eilinen ja tämä päivä!:):)<3