Oon nyt tätin kotona äitin ja yhen pikkusiskon kanssa, kun me tultiin niinku vahtimaan meijän kolmea serkkupoikaa. Ne on jo sillain isoja, että ei täällä mitään hirveitä hommia oo, ollaan vaan, katotaan telkkaria ja ollaan koneella ja varmaan vielä pelataan jotaki. :)

Voisin kirjottaa jotakin "järkevää".

Tuo on aika kauheeta miten tuota Michael Jacksonia arvostellaan ja sen elämää kaivellaan.  Eilenkin kun oltiin äitin kanssa anttilan aulassa, niin siinä meijän vieressä oli kaks naista, jotka puhui tosi arvostellen, ja selvästi kaikkiin juorulehtiin luottaen, Michaelista. Välistä sai kuulla "SEHÄN OLI HOMO" ynm. juttuja. Mitä väliä on oliko se homo ja käyttikö se lääkkeitä? Kaikkiahan se kiinnostaa, mutta tuommoisten juttujen ei pitäisi alentaa kenenkään ihmisen arvoa. Kuten nyt nuokin akkelit puhui siitä tosi alentavasti. "On niitä kaikenlaisia".

En oo ikinä ollut mikään Michael fani, mutta musta tuntuu kurjalta sen lasten puolesta. Uskon että ne haluais vaan surra rauhassa mummun ja muun perheen kanssa, mutta nyt niitten ympärillä pyörii varmasti kaikenlaista; kuulusteluja, huoltajuuskiistoja ja kaikenlaisia uutisia niiden isästä. Se oisi todella typerää jos se niiden Princen ja Parisin oikea äiti sais niiden huoltajuuden, sillä se nainen ei oo kuulunut niiden lasten elämään ikinä. Tuommoisen menetyksen jälkeen niiden pitäisi saada olla niiden läheisten ihmisten kanssa keitä niillä vielä on! Sitäpaitsi, miksi se äiti yhtäkkiä haluaisi ne, kun se ei oo halunnut niitä ennenkään? Että jos se on niitä yhtäkkiä ottamassa, niin mikä syys sillä olis, julkisuus? Huono isä -arvailut(esim. että M ois käyttäny lapsiaan hyväksi) on varmasti inhottavimpia, mutta toivottavasti tuommosten arvailut nyt tajuttaisiin lopettaa sen Parisin muistopuheen jälkeen. "Michael Jackson was the best daddy ever, I love you so much daddy".

Kaikkihan sen tunteneet on sitäpaitsi hokenut että se halusi parempaa maailmaa, jakoi rakkautta ja yritti olla hyvä ihminen. Miksi kaikista pitää kaivaa jotain pahaa?

Onneksi se joidenkin lasten hyväksikäyttö jupakka on nyt selvinnyt Michaelin hyväksi, siis ettei se ollu tehny mitään tai käyttäytyny mitenkään oudosti niiden lasten seurassa. Seki poika oli vain rahaa tarvitsevien vanhempien  pakottamana kertonu ne jutut.. ne vanhemmat taitaa olla nyt aika lirissä... Harmi sille pojalle, mutta ku aattelee kuin suuria syytöksiä ne on olleet, lapsiinsekaantuminen.. :S niin ne on varmasti tehneet michaelin elämästä tosi rankkaa.

 

Aikamoista paasausta, mutta mä en taho vaan leimata muita ihmsiä huonoiksi tuommoisten juttujen perusteella ja mua ärsyttää kun niin monet tekee niin.