Picture From TeenIdols4You.com<br />Click To Visit

SPEAK -movie.

Kristen Stewart näyttelee tässä koskettavassa elokuvassa Melindaa, joka on kokenut jotain kamalaa, mutta ei ole kertonut siitä yhtään kenellekkään. Lisäksi hän on menettänyt kaikki ystävänsä soitettuaan poliisit paikalle juhliin joissa hän oli ystäviensä kanssa. Mutta miksi hän soitti poliisit? Sitä en voi kertoa sillä koko tarina perustuu oikeastaan juuri siihen. Kaiken tapahtuneen takia hän on alkanut eristäytyä omiin oloihinsa, piirtää ja puhuu vain harvoin muille. Vähitellen hän alkaakin olla kuin ilmaa kaikille koulussa.

Tietääkseni tämä perustuu kirjaan. Kuten tuossa movieposterissakin lukee: 'Based on the best-selling novel Speak by Laurie Halse Anderson.'

Elokuva ei myöskään tietääkseni ole ilmestynyt Suomessa. Katsoin sen eilen ilman tekstitystä pätkinä youtubesta. Ei kannata säikähtää tuota että siinä ei ole tekstejä. Minäkin tajusin sitä oikeastaan tosi hyvin, vaikka en ole mikään huippu englannissa. Mitään ei jäänyt pimentoon.

Ja vaikka elokuva on pätkinä youtubessa, se on todella helppoa katsoa. Se on yhdeksässä, noin 10 minuutin pituisessa videossa, ja kun edellinen loppuu, seuraavan saa helposti painettua oikealta ylhäältä päälle.

Sitten vähän mielipiteitäni tästä elokuvasta.:) Kuten jos tuossa ylhäällä heti alussa kirjoitin, tämä on koskettava. Kristen näyttelee hyvin ja on vaikuttava ja vakuuttava roolissaan satutettuna tyttönä. Ei ollut mielestäni yhtään pitäkästyttävä, vaikka elokuvassa ei mitään hirveitä tapahtumia kokoajan ole. Enimmäkseen näytetään Melindan elämää koulussa, ja välillä näytetään hänen muistojaan.