Vaihdoin tuon ulkoasun/blogipohjan nyt ku tuo otsikkokuva katos jotenki.

No, olihan se oikeestaan hyvä vaihtaa vähän jouluisempaan jo. :)

Nyt taijan alkaa kohta huovuttaan sydämiä, ku sunnuntaina on kani pikkujoulut(siis jyrsijäliitto järjestää semmosen) ja siellä on aina semmonen kilpailu että kellä on hienoimmin koristeltu boksi. Viimevuonna meillä ei ollu hirveästi koristeltu. Olin vaan tehny semmosella kimalleliimalla eka sydämiä kalvolle ja sitte liimasin ne siihen boksiin ja lisäksi kiinnitettiin siihen semmosta joulukuusen nauhaa. Joillaki oli joitaki jouluvalojaki kiinni niissä bokseissa. :D Ne oli aika hienoja. :)

Mutta onneksi nyt tänä vuonna ei saa laittaa samoja koristeita ku viimevuonna, ku muuten jos siellä on erit ne tuomarit jotka valittee parhaan, ni ne vois valita taas ne jouluvalo jutut. Vaikka ei ne sillain ees kummoset oo ku niissä ei oo ollu hommaa niitten tekemisessä. Mutta tietenki ne näyttää hienoilta.

Me laitetaan ainaki ite huovutettuja sydämiä siihen kiinni ja jotain muuta.

Sain tänään pitkästä aikaa kirjeen hyvältä kaverilta. :) Tai siis se oli ennen mulle tosi tärkeä ystävä, mutta ei sitte enää ku se ei ikinä kirjota kirjeitä tai pidä luapuksia, mutta kuitenki oli kivaa saada kirje.