Eilen kävin ensimmäistä kertaa uimassa koko kesänä!:)  Ei ole oikein ollut lämpimiä ilmoja, niin ei ole edes tehnyt mieli mennä uimaan ennemmin, mutta eilen oli niin tukala ilma ja hiki että teki todella kovasti mieli mennä uimaan. Ja heti kirjastossa käynnin jälkeen lähdin pikkusiskoni kanssa sinne uimaan. Läheiselle hyvälle ja rauhalliselle pikku rannalle.:) Mentiin pyörällä ja jo silloin alkoi tuntua enemmän kesältä - me oltiin sentään menossa uimaan.:) Ja rannalle päästyämme kokeilimme nopeasti kuinka kylmää vesi on, levitimme pyyhkeet hiekalle ja vedimme vaatteet pois bikinien päältä. Sitten vain uimaan! No alkuun oli tietenkin vain semmoista sipsuttelua siinä rannemmassa - ei uskaltanut vain juosta suoraan. :D Mutta nopeasti kuitenkin molemmat pulahdettiin kokonaan uimaan. Vesi oli lämpimämpää kuin olisi luullut! Rannalla oli meidän sinne tullessa kaksi tyttöä(tai naista? En tiedä?:D) istumassa siinä rannassa puhumassa, ja heitä kyllä hymyilytti kovasti kun me pulahdettiin uimaan ja oltiin suunnilleen: -Äää, kylmää, no ei ees oo niin kylmää, ihanaa uidaa. :D Uitiin siinä jonkin aikaa, mentiin pyyhkeille lekottelemaan(ja ilma tuntui ihanan lämpimältä, vaikka aurinko ei siihen niin kovasti enää paistanutkaan, eikä palellut yhtään.), ja sotkettiin itseämme hiekkaan(ihanan lämmintä hiekkaa) ja mentiin takaisin uimaan ja uitiinkin aika kauan, paljon pitempään kuin ensin. Viimein kun noustiin vedestä, ihoon oli tarttunut ällöttävän näköistä jotain ruskeaa. Kun se vesi on niin likaista. Sitten piti siis hinkata ne sillä likaisella vedellä pois ja lähteä kuivattelemaan ja pukemaan. Lopuksi vielä crokseilla kahlaamaan että lähti hiekka pois. Sitten otettiin vielä muutamia valokuvia mun upealla JVC:n videokameralla(jonka sain joululahjaksi ja jolla siis pystyy ottamaan tavallisiakin kuvia.).:) Otin siitä joesta ja sen ympäristöstä, sillä olen tutustunut Omeglessa(Tai oikeastaan siis Omeglessa eka tavattiin ja sitten ollaan tutustuttu paremmin sähkärillä ja kerran mesessä.) poikaan joka tykkää tosi paljon Suomesta ja tahtoisi muuttaa tänne joskus, ja se tahtoi kuvia Suomesta, varsinkin jostain joesta. Ja otin myös pikkusiskosta kuvia ja sekin otti pari kuvaa minusta.:) Sitten pyöräiltiin takaisin kotiin. Täti oli tullut kylään. Äiti oli tehny pottuja ja lihapullia, nam<3. Söin ja luin Frendejä, kundeja -sarjan uusinta(tämä nimi on sillain ärsyttävä, kun se on niinku joku kauhea teinikirjan nimi. Vaikka siis kyllähän se onkin aikamoinen teinikirjasarja, mutta tosi hyvä.:D) ja lähinki sitte heti pian vielä uudelleen uimaan saman pikkusiskon ja serkun(joka tuli meille yöksi.) kanssa.

 

Ennen tuota uimaan lähtöä oltiin äitin ja pikkusiskon(4v.) kanssa krjastossa ja oli ihanaa lainata PITKÄSTÄ AIKAA!

Lainasin: Frendejä, kundeja -sarjan uusimman, Seitsemän tassua ja Penny sarjan yhden(En muista nyt sen nimeä mutta joku susijutska) ja Talliterapiaa. Oli tosi kivaa.

Tänäänkin käytiin kirjastossa ja vein jo sen F, K - sarjan kirjan pois ku sain luettua sen ja lainasin muutaman kirjan lisää. MM. yhen kitarakirja, jossa on tosi helposti toteutettavia ohjeita, ja jonka luinkin jo. Kirjoitan siitä vaan niitä ohjeita mun kitara vihkoon, että saan pian vietyä sen ite kirjan pois. Ja kokeilin jo yhtä ohjetta ja se ainakin onnistui tosi hyvin.:) Kivaa lisäintoa ja haastetta kitaran kotiopiskeluun. Haha, aloin jo väsyä niihin lauluihin ja laulun pätkiin joita osaan, mutta sillain uusien laulujen opettelu on hankalaa ilman lisäoppia niin en ollut ennemmin lisää lauluja oppinut kunnolla. Kun en jaksanut kovin pitkään paneutua yhteen juttuun. Oon soitellu samoja vaan päivästä toiseen, joka ainut päivä. Mutta nyt opin jo heti tuon kirjan avulla lisää.:)

Nojoo, eiköhän siinä ollut selitystä kerrakseen. Halusin vain kirjoittaa jotain päivien tapahtumista.:)

P.S. Meidän lähiSalen avajaiset oli viimeinkin tänään!:) Niin käytiin sielläkin.:):)