pkfdsöfkhgolhjköäjölkkhlö en malta oottaa Uusikuu yönäytöstä!! :P

Lippuja oli menny vähän yli sata kun tänään katoin netistä kuinka paljon lippuja on vielä jäljellä (jäljellä oli siis joku 300).

Mun pitää nyt vaan toivoa että niistä kolmestasadasta on 2 paikkaa jäljellä vielä perjantaina! (Mä saan vasta sillon rahaa niihin ja pääsen ostaan ne elokuvateatterin kassalta). Sieltä netistä ei pystynyt vielä varaamaan niitä lippuja vaan ostamaan vaan ja meillä ei oo pankkikorteissa nettitunnuksia ni en voinu siis ostaa niitä siitä.

Lippuja pysty alkaan varaamaan vasta pari päivää ennen näytöstä ja eihän niitä tietenkään oo enään silloin jäljellä yhtään. Onneksi nyt voin ostaa ne sitä ennen.=)

Nii ja en oo kyllä vielä ees kysyny parhaalta kaverilta että voiko se tulla kattoon mun kans sen. :D Se kyllä varmasti haluais kattoa sen, mutta (isomutta) se näytöshän on yöllä kello 00:02(loppuu 02:13) ja sillä pitäis jaksaa aamulla kouluun ja se on tosi semmonen... nukkuvainen tyttö. :D Se tarttee paljon unta ja nukkuu aina viikonloppuisin johonki neljään ja sen pitää herätä tosi aikasin kouluun jos sillä on aamulla kasilta koulu ku se kulkee linkulla niin pitkän matkan. Ni toivottavasti saan sen nyt kaveriksi ku ei mulla oo oikeen muuta kaveria sinne enkä tosiaan mee yksin. No,sisko varmaan lähtee sitte mun seuraksi jos en saa ketään muuta.

Ja jos se on kauhean vaivalloista, että äiti tai iskä ei jaksa lähtä kuskaan ynm. niin sillon pitää vaan mennä seuraavana päivänä, mutta musta on niin kivaa kattoa ensi-illassa tai ennakkonäytöksessä semmoset elokuvat mitä oon hirveästi oottanut ja keikoilla lisää tunnelmaa luo se että oottaa, jännittää ja jonottaa eka vaikka tunteja ja pääsee sitten eturiviin tai näkee lempi laulajan saapuvan keikkabussilla esiintymispaikalle. :) (Odoteltiin kaverin ja pikkusiskojen kanssa kerran 7 tuntia Anna Abreuta yökerhon edessä, eikä nähty Annaa kuitenkaa ennenku meijän piti lähtä kotiin, mutta siitä jäi ihanat muistot kun juostiin ihan jäässä keikkabussiin perässä ku nähtiin sen tulevan paikalle. Sisällä oli kuitenki vaan tavara roudarit ja bändin pojat, kun Anna oli tullukki lentsikalla. :D haha.)

Muuten: ANNA ABREU 32 päivää<3

Asiat hyppeli vähän toisesta toiseen. TAAS. :P

SIISUKKA: Älä suutu niistä sikainfluenssa rokote jutskista. Oot tosi kiva, enkä tarkottanu väittää että oisit väärässä siinä mitä kirjotit. :)

HEI; MUUTEN! MITEN en kirjottanu ensimmäisenä että meille tulee uus koiranpentu!!! :P <3 <3 Se jäi jotenki kun vasta tänään varmistu että me se saadaan. Eikä oo oikeen vieläkään varma(ni ollaan koitettu olla sillain turhia innostumatta jos juttu ei onnistukkaan) sillain kun se omistaja on vaikuttanut jotenkin oudolta, kun jo toissapäivänä äiti soitti sille ja se sano että en voi nyt puhua kun olen liikenteessä ja lupas soittaa illalla, mutta ei soittanutkaan vaan laitto sähköpostiin kuvia ja sitten laitto siinä mailissa että soitan huomenna tai viimeistään ylihuomenna. No, eilen ei kuulunut soittoa. Eikä myöskään tänään. Laittoi vaan viestiä että viikonloppuna sopis että me haetaan se junalla ja laitto juna-aikatauluja ja lupas taas soittaa joskus. Meistä se on kummallista että se ei voi soittaa kun sillä tuntuu kuitenkin olevan aikaa laittaa sähköpostia ja viestitellä, niin miksei soittaa? Soittamalla kaikki ois helpointa sopia ja tuntuu että se haluaisi edes vähän kuulla meistä ennen kuin lupaa pennun meille. Niin me ollaan mietitty että onko se joku huijari. Mitään varausmaksuja se ei oo ainakaan tähän mennessä pyytänyt joten ainakin vielä uskotaan että pentu on edes olemassa. Eipä tässä voi sillain mitään hävitä kun me aijotaan maksaa se pennun hinta käteisenä sitten kun saadaan pentu samalla, eikä makseta mitään varausmaksuja jos se pyytää.  Se koira on mopsi. :) <3 Me ollaan haaveiltu jo vuosia mopsista. Me ollaan kaikki(äiti, minä, 2 siskoa ja 1 veli) hirveitä mopsihulluja. :'D Ja minä ja äiti kans chihuahua hulluja(meijän koira on chihu ja se on vaan niinku mun ja äitin koira, se ei oikeen tykkää muista, niin ne ei välitä kauheasti chihuista.) Keltaisenpörssin sivuilla oli mopsi-chihuahua mix pentuja myynnissä. Siis mopsin ja chihuahuan sekoitus pentuja. En oisi ikinä uskonut että semmoisiakin on olemassa. :D (Keksin muuten juuri että sen sekoituksen nimi voisi olla CHIPSI! :D) Mun mielestä se olisi ollut täydellinen pentu meille (meilläku tykätään just noista molemmista roduista) mutta pikkusiskot halus aidon mopsin. =D Nyt oli muuten ihme että löytyi vapaita mopsin pentuja kun niit ei ikinä yleensä löydy (ollaan jo vuosien ajan niitä kateltu  aina välillä).

Pitäis varmaan lähtä nukkuun. Kirjotan ihan ihme kirjotusvirheitä. Jo tämän lauseen aikana tein kaksi virhettä. Kirjoitin: Pitäsi(pitäis) ja hime(ihme). :D

Tänään on vielä ollut kipeä olo. Ei läheskään niin kipeä kuin eilen. Eilen makasin koko päivän mutta tänään oon ollu suurimmaksi osaksi pystyssä. Oon kyllä lukenu paljon ja katsonu telkkaria enkä oo rampannu muuten missään paitsi äitin kans käytiin äsken elokuvissa ku sillä oli ilmaisliput ni käytiin kattoon tuo Pihalla -elokuva. Sekään ei kyllä ollu mikään kauhea ponnistelu reissu ku ei tarttenu kävellä ku ihan pikkumatkoja kaks. Parkkipaikalta elokuvateatteriin ja elokuvateatterista parkkipaikalle. Kun ei käyty muuten missään kävelemässä. Oli kiva kääydä vähän muualla kun oon ollut kokoajan sisällä. =)

 

 

Mitähän kaikkea ihmettä taas kirjotinkaan väsyksissäni.