PUSH!!! JEE JEE!! Oon niin innoissani kun luin että Push(2009!) julkaistaan Suomessa jo näin pian!!! :O :D Anteeksi kaikki huutomerkit ja Caps lockin käytöt. Yllätyin vaan niin kun luulin että sitä joutuisi odottamaan ikuisuuden, kun niin on joutunut Dreameria ynm. Dakota elokuviakin odottamaan. Haa positiivinen yllätys. Ihanaa nähä viimeinki "uutta Dakotaa", ku uusin elokuva mitä siltä on Suomessa ilmestynyt on kai Lotta Ystäväni, 2006. (Dreamer ilmesty 2008 keväänä, mutta se on ennemmin tehty.):)

Picture From TeenIdols4You.com<br />Click To Visit

Jotkut pystyvät siirtämään esineitä ajatuksillaan, jotkut näkemään tulevaisuuteen ja toiset tunkeutumaan aivoihisi.
Maanalaiset järjestöt ovat vuosikausia yrittäneet kehittää ihmisaseita henkilöistä, joilla on yliluonnollisia kykyjä. Nyt vaarallinen tavoite on toteutumaisillaan.

Tämän yliluonnollisen ja jännittävän toimintatrillerin parissa viihdyt varmasti. Chris Evans (Ihmeneloset) ja Dakota Fanning (Maailmojen sota) näyttelevät kahta näennäisen tavallista ihmistä, joiden erityiskyvyt ovat ajaneet heidät hengenvaaraan.

(discshop)

Alustava julkaisupäivä: 10.7.2009 Nyt odottelemaan vaan!

 

P.S. tahdon nähdä Winged Creaturesin! (& Hounddogin, The Secret Life of Beesin ja Cutlassin joiden ilmestymistä Suomeen saa odottaa taas vuosia!:/) Kuva1: Dakota elokuvassa Push. Kuva2: Winged Creatures.

Picture From TeenIdols4You.com<br /> Click To Visit