HYYYVÄÄÄ!

Kyllä tätä oli ootettukki jo!:) Oisin halunnu mennä jo ensi-iltaan, mutta en päässy sillon, mutta odotus kyllä palkittiin!

Jotku sanoo että se ois huono(niinku serkku, mutta se onki 12 v poika eikä niin välitä näistä), mutta mun mielestä se on kyllä tosi hyvä. Paljon parempi kuin edellinen. En tykänny niin paljo siitä edellisestä.(vaikka oli seki ihan hyvä.:D) Musta se näytti jotenki halvalta. Se oli sillon todellakin pettymys. Ja ku muisti kaiken mitä kirjassa tapahtu niin siitä tuntu puuttuvan niin paljon kaikkea. Onneksi siitä on niin kauan ku luin viimeksi puoliverisen prinssin ni nautin tuosta uudesta elokuvasta enempi. Emma oli taas parhain. :) Hermione/Emma on ollu mun suosikki ihan ykkös elokuvasta lähtien. Tietenki monet monet muutki on tosi hyviä. Mää oon lapsellinen enkä niin tykkää pahiksista, ni en oo oikeestaan tykänny Dracosta & muista tämmösistä ilkeistä, mutta Tom näyttelee kyllä hyvin ja Malfoy oli jotenki parempi nyt. Ku vaikka se yritti tappaa Dumbledoren, ku sen piti, ni ei pystyny oikeen.

Toosi kiva lisäys oli huumori!:D Musta se oli vaan tosi kivaa kun sai repeillä välillä kunnolla. :D Se ei oo kovin yleistä Pottereita katsoessa. Ne on niin synkkiä aina ja olihan tämäkin surullinen(varsinki seku Dumble oli kuollu ja kaikki nosti sauvat ylös ja sai sen pimeänpiirron pois.), mutta hauskuus oli kiva lisä siihen. Ja se oli kiva ku Harryä on aina piinannut jotku unet ja muut ja se on ollu niin synkkä, ja nyt sitä ei piinannu mikään tommonen ja se oli hauskaki, ni se ei ollu niin synkkää katsottavaa.