Noniin, uudella ompelukoneella oon saanut aikaan (vasta) pikkuveljelle (täyttää kohta 1v.:)<3) haalarihousut ja pupulakin.

En oo varmaan ees kirjoittanut että sain siis kolmisen viikkoa sitten uuden ompelukoneen(jee!!<3). Oon tosi innokas ompelemaan. Varsinkin kaikea pikkusisaruksille ja omalle koiralle.

Heti ensimmäisenä päivänä sain valmistettua nuo haalarihousut. Ne oli tosi helpot ja nopeatkin toteuttaa ja (vaikka itse sanonkin.;D) niin niistä tuli kyllä ihan söpöt. Tänään sitten tekaisin äkkiä tuommoisen kesä/kevät lakin, jossa on pupun korvat(tälle samalle pikkuveljelle). Sekin oli tosi helppo toteuttaa. Kaavat tein itse. Katsoin vain mallia velun entisestä samanlaisesta lakista, joka alkoi olla jo tiukka ja tein sen mukaan isomman. Söpö ja onnistunu tuli vaikka mitään mittoja en velun päästä ottanut!

Lisään varmaankin myöhemmin vielä kuvat näistä tuotoksistani.:)

Jatkan vielä vähän juttua.:):D

Muotimuksu ja Ottobre lehdet on kyllä parhaat ohje lehdet, jos tahtoo tehdä lasten vaatteita.:) Suurikäsityö on vaan niin täynnä aikuisten vaatteita, että siitä ei niin löydy semmoisia mieluisia ohjeita sieltä muutamien lastenvaate ohjeiden joukosta. Muotimuksu ja Ottobre lehdet taas on täynnä kaikkia ihania ja söpöjä vaateohjeita just lapsille ja ne on vielä kaikenlisäksi tosi selkeitä ja helppoja ohjeita! Niinku mäki ihan tajuan näitä ohjeita, kun joissain lehdissä on just se ärsyttävää kun siinä selitetään oudosti, tosi vähillä sanoilla ja käytetään jotain ihme ompelutermejä, mitä en tajua, ku oon vaan tehny koulukäsitöissä ja kotona vaan aika vähän ompelukoneella. Käsin oon kyllä ommellut tosi paljon ja neulonu ja virkannu. Ja koulussa tehny kangaspuilla.

Noniinnoo joo niin tässäpä tämmönen käsityö aiheinen kirjoitus tällä kertaa.:)

Moikkalispoikkalis!

 

:)Jonna.:)