Hyvää vappua kaikille!<3

Tämä päivä on menny aikalailla perheen kanssa yhdessä oleiluun. Ollaan oltu ulkona. Grillattiin, mutta söin vaan yhden marinettipihvin, ei tehnykkää enempää mieli. Sitten juoksutettiin pupuja ulkona. Ekaa kertaa tänävuonna oikein kunnolla! Ennemmin Nöpö ja Peppi on käyneet kyllä kerran ihan hetken ulkona seisomassa muutama viikko sitten(Raita-Kaivaja oli silloin vielä kipeänä niin se ei päässyt.) ja häkit on ollu nyt parina päivänä ulkona kans.:) Innoissaanhan ne oli ja varsinkin Nöpö loikki kovasti! Raita-Kaivajaa hiukan vielä pelotti, joten se vain pötkötteli maassa vaikka pikkuveljeni yritti houkutella sitä liikkumaan, kun oisi niin halunnut talutella sitä. Peppi taas vietti aikansa aikalailla vaan nuuskien paikkoja paikallaan ja vähän maisteli kuivaa ruohoa.

Ulkona me myös haravoitiin meidän pihaa(meillä on tosi iso piha niin siinä on hirveästi haravoitavaa. Vielä kun entiset asukkaat ei oo haravoineet syksyllä kunnolla.) ja pelasin myös pikkusiskon kanssa semmoista peliä jossa on semmoset jännät niinku kauhat joilla nakataan palloa ja otetaan kiinni. Trampalla en vielä tänään ole käynyt.

Herkuja on tullut syötyä aika paljon. kaupan pikkumunkkeja, juustonaksuja, vähän karkkia, simaa ja limpparia.

JA illalla yksi ihana juttu!! TWILIGHT HOUKUTUS!!!<3 Melkoinen houkutus kyllä nipistelee, kun tekis mieli alkaa heti katsoa sitä! Eilen illalla olisin tahtonu katsoa, mutta kun me ostettiin eilen semmonen kauhuelokuva kans, niin katottiinkin sitten sitä. En nyt muista sen nimeä, mutta se on k-18, ja se oli tosi pelottava! Yleensä uskallan katsoa kaikkia kauhuelokuvia, eikä usein ees tarvii mennä peiton alle piiloon(xD), mutta nyt tarvi mennä tosi usein kun se vain oli niin pelottava! En oikeastaan tajua miten se tuntui niin pelottavalta, mutta siinä oli semmoset mies ja nainen joilla oli silmät väärinpäin ja ne aina ilmestyi jostain. Kun semmoset toiset nainen ja mies(ne toiset oli niinku nämä, mutta kuolleena.) oli semmoisessa hylätyssä vanhassa talossa niin ne toiset ilmestyi niille aina siellä. Ja sitten se ukko tippui lattiassa olevaan reikään ja kun se nainen haki köyttä ja tuli takas, niin se reikä oli kadonnut. Me ei sitten katottukkaan paljoa tuosta pidemmälle ku äiti kysy että haluanko kattoa sitä yksin ku se alko nukkumaan, niin sanoin että en tosiaan! ja vaihoin Kyle XY:n. En laittanu vielä tota Twilightiä ku muaki väsytti jo niin kovasti niin oisin nukahtanu kuitenki ennen kuin se ois ehtiny loppua.

Pakko mennä ny. Moikka!