SINÄ JA MINÄ IKUISESTI

Luin tämmösen kirjan.:)

Ensin on Tina ja Cilla, aina yhdessä, mutta pian on vain Tina, yksin.

Tina ja Cilla ovat 13-vuotiaat identtiset kaksoset. He asuvat Ruusulehdossa, ihanassa talossa, isänsä, äitipuolensa ja veljensä kanssa ja viettävät hyvää elämää. He riitelevät vanhempiensa kanssa ja painiskelevat erilaisten nuorten ongelmien kanssa, Tina sinkoilee pojasta toiseen ja Cilla järjestelee näytelmäänsä, silti he ovat onnellisia, heillä on toisensa. 

Kaikki kuitenkin muuttuu äidin syntymäpäivänä, kun Tina ja Cilla ovat myöhässä koulubussista ja juoksevat kuoleman tielle, vaaralliselle tielle jolla on sattunut paljon onnettomuuksia. Cilla jää auton alle. -Sinulla oli hyvä tuuri, Cillalla huono, ihmiset sanovat, mutta olisiko se sittenkin toisinpäin, Cilla pääsi helpolla, hänen ei tarvinnut jäädä huolehtimaan yksin koulusta, kavereista ja perheestä, Tina miettii.

Kirjassa kerrotaan Tinan selviytymisestä Cillan kuoleman jälkeen, kun kaikki on muuttunut. Perhe on ajautunut erilleen; isoveli on kadonnut maisemista kokonaan, isä ja äiti surevat kumpikin erilailla. Aikuiset tuntuvat ajattelevan että lapsi ei osaa surra, isä käskee ryhdistäytyä vaikka ei tee sitä itsekkään. Koulussa opettajat eivät tajua ja kaverit eivät osaa käyttäytyä Tinan seurassa normaalisti. Tina tuntee Cillan vierellään. Se lohduttaa häntä, mutta uniin tunkeutuva Cilla alkaa pelottaa häntä, aikooko Cilla kostaa hänelle jostain?

Ihana kirja!<3 Kannattaa lukea.