Aattelin kirjottaa jotaki ku oottelen tässä että mun kaks pikkusisarta saa katottua dvdnsä loppuun ni päästään lähteen ulos. :P

Oottelen innolla sitä ulos lähtöä ku näin että meijän lähelle oli tienvieressä olevaan aitaukseen tuotu heppoja. En oo niiin pitkään aikaan käyny hoitaan heppoja ja ku tänne muutettiin ni aattelin että täällä on varmaan lähellä, mutta en ollu kyllä ennemmin nähny siinä aitauksessa niitä, ennen ku nyt tänään ku ajettiin autolla siitä ohi. =) Ni aattelin napata pikkusisaret(2,4 ja 5v) matkaan ja kävellä kattoon niitä ku jäin nyt pariksi tunniksi vahtiin noita ku äiti ja iskä lähti asioille. Niinniiin =)

Ja muutenki on ihana olla pihalla ku on niin ihana ilma! On ollu jo monta päivää tuommosta lauhaa ja tosi kirkasta. Ihan on tullu kevät. Puputki on päässy nyt melkeempä joka päivä ulos loikkimaan ja niitä on niin ihana kattoa ku ne heittelee ilo loikkia ympäriinsä :D :) <3 Meijän pihassa on vielä ihan järetön kasa lunta. Oikeestaan koko iso piha on vaan kauhean korkeaa hankea. :D Että ei oo vielä lumet alkanu sulamaan mutta eipä se haittaakkaa kuhan on vaan lauhempi ja valosampi ilma ni on kiva puuhailla ulkona jotaki.

Sain tänään viimein Uusikuun!!<3 Siis DVD:n. =) Viimeviikolla en voinu ostaa ku ei ollu rahaa, mutta nyt ostin heti ku sain rahaa. En malta oottaa iltaa että pääsen kattoon sitä. En halua kattoa päivällä. Illalla on parempi sitte kattoa muitten kans yhessä ja on kivempaa oottaa vielä vähän. Ku se on jotenki kiva ku tietää että illalla on tiedossa se kattominen. Kuitenki ihan hyvä että se Anttilan pussi jossa se elokuva oli ni jäi siskolle joka jäi vielä kaupungille, ni en voi muutaku oottaa. En voi sortua kattomaan sitä nyt päivällä. :D

Ostettiin kans sen uusikuun lisäksi muitaki elokuvia. Anttilasta Fragments joka on Dakotan elokuva! En tajua miksi sen nimi on muutettu tommoseksi tuohon suomenkieliseen versioon. ku siis sen oikea englanninkielinen nimi on Winged Creatures.

En ees tienny että se julkaistiin nyt suomeksi! Äiti sen hoksas ja kysy että eikö tossa oo Dakota. =)

The Secret Life of Beeski on julkastu Suomessa! Sen hoksasin jo monta viikkoa sitten Kodin Ykkösessä mutta en kans sillon voinu ostaa sitä ku ei ollu rahaa. Seki on siis Dakotan.

Tosi paljon niitä on nyt siis tullu mitä sillon joskus kirjotin tännekki että tahtoisin nähä. :) Ei oo montaa enää semmosta mitä puuttuis mun dakota kokoelmasta! :D

Ja sitte on tiedossa ainaki epäilys ja The Runaways joskus tänä vuonna. =)

Joo nii ja ostin tänään kans kirpparilta High School Musical The Concert 3eurolla ja Little Secrets 3 eurolla. Tuon little secrets oon kattonu tosi monesti tv1000lta sillon ku meillä näky ne entisessä talossa, mutta ostin kuitenki ku se on nin hyvä.

Käytiin tänään äitin ja siskon kans myös Gina Tricotissa, joka tuli tänne oliko se nyt eilen tai jonaki ihan viimepäivinä. Ostin leggingsit joissa on lehkeissa neppareita. Siellä oli kyllä hienoja vaatteita!

Oisin laittanu tähän ainaki yhen kuvan mun pupusta hangessa loikkimassa, mutta tää lataa niin hirveen hitaasti että ei sitä saanukkaa nyt laitettua..

 

Nojoo lähen nyt ulos, moi!