ekaa kertaa uudella läppärillä kunnolla.:) Tällä on hyvä olla ku ei tarvii istua pöydän ääressä vaan voi istua kone sylissä vaan.:D:)

Tää on kyllä oikeestaan niinku mun kahen pikkusiskon kone. Ne on 9 ja 11 vuotiaat ja on vinkunu niiin kauan ja hirveesti tuota läppäriä, ni ostettiin sitte tänään äitin kans.:)

Kävin tänään kans parturissa.:P Multa kyllä vaan tasattiin hiukset. Äiti kävi siinä leikauttaan hiuksiin kokonaan uuden mallin ja multa sitten tasattiin sen lopuksi. Huomenna varmaanki vielä uus väri hiuksiin!:) On se väri kyllä ollu jo monta viikkoa ostettuna, mutta ei oo vaan tullu värjättyä.

Eilen kuulin muuten Vanessa Anne Hudgensin Say Ok Stockmannilla(käytiin siellä tänäänki, hulluilla päivillä.). En oo ennemmin kuullu sitä missään kaupassa tai radiossa. Muuten ku omassa mp3:ssa ja koneella. ni oli kiva.:)

Van on nyt muuten Disney Channelin kuukauden tähti!:)(Zachän oli viime kuun, eli maaliskuun.)

Oon muuten kirjotellu taas kaikkea jonnin joutavaa, mikä ei ees kiinnosta ketään.:D

Äää, tylsää ku mun kitara on ihan epävireessä!:s Ei saa viritettyä sitä uudelleen sillain oikein, kun en nyt muutamaan viikkoon oo ollu enkä meekkään kitaratunneille, kun äitillä ei oo nyt autoa, ja iskän autollakaan ei voi viiä, kun iskä on sillon viemässä pikkusiskoa partioon. Ja itellä ei oo viritysmittaria, enkä osaa vielä ite mitenkään korvakuulolla tai toisista kielistä kuuntelemalla virittää. aika hirmulta kuulostaa se soitto.:D