Kello on 00:00. :P Aattelin tulla vielä koneelle äkkiseltään. Katottiin just tuommonen Poltergeist -elokuva(toivottavasti kirjotin nimen oikein :P), joka oli kyllä minun (ja muittenki) mielestä ihan liian yliluonnollinen. Äiti alkoi torkkumaan jo paljon ennen loppua ja iskä ihmetteli monesti että: -Kuka tämmösiä elokuviaki tekee? -Tämä on tietenki joku oscar voittaja. :D Välillä jotku kohat joitten ois ollut tarkoitus pelottaa sai enemmänki nauramaan kippurassa. Niinku semmonen kohta kun sen perheen äiti jotenki sätki eka sängyssä ja lähti sitten seinää pitkin sätkimään kohti kattoa ja kiersi katon ja toisen seinän kautta taas lattialle. Joku ihme henki oli tarttunu siihen. Lähempänä loppua alkoi jo toivoa että se loppuis pian, sillä mun mielestä siinä oli tapahtunut jo ihan tarpeeksi, kun sen perheen tyttö oli eka napattu telkkarin sisään/toiseen maailmaan ja ku ne sai sen takas, mutta sen jälkeen vasta kaikkia yliluonnollisimpia juttuja alkoi tapahtua.

Me ostettiin tämä elokuva divarista. Sillain tosi vanha elokuva, 27 vuotta. Yleensä tykätään kattoa uudempia elokuvia, mutta aateltiin ostaa ja kattoa tämä kun tässä on näytellyt semmonen pikkutyttö jolla on aivan upeat hiukset, kuoli joskus 8 vuotiaana johonkin kummaan sairauteen. Siitä puhuttiin että se ois jotenki selittämättömästi kuollu.

Suosittelisin vaan semmosille jotka tykkää kattoa tosi yliluonnollista! Kyllähän tämä ihan kiva oli kattoa, että ei mikään ihan surkea, mutta ei kyllä tuntunut hetkeäkään aidolta. Niinku että jotain semmosta vois tapahtua. Kaikki oli niiiin koneella tehtyä. & Loppu pilas sen.

Noniin, nyt muihin juttuihin. :) Tämä viikonloppu on ollu aika Ryan Sheckler täyteinen viikonloppu. :D Siis MTV:llä on joka viikonloppu se MTV maratoni, jossa näytetään kumpanakin päivänä, lauantaina ja sunnuntaina jotain tiettyä ohjelmaa putkeen monta tuntia, ja tänä viikonloppuna se ohjelma oli Life of Ryan. :) On tullu katottua sitä aika paljon, kumpanakin päivänä moonta jaksoa. Kun oltiin siellä serkkuja vahtimassa äitin ja pikkusiskon kanssa, niin ei ollu sillain kummempaa tekemistä, niin pysty kattomaan. Ei tullu huonoa omaa tuntoa, niinku kotona ois voinu tulla ku ois tuntunu että typerää istua vaan terlkkarin ääressä ku kanit ja koiraki kaipais hoitajaa ja vois tehä kaikkea muutaki. :D Kivasti tuli nyt ku sitä ei oo tullu nyt kesällä katottua ku ei oo tullut semmoseen aikaan että ois sattunut kattomaan mtv:tä just silloin.

1247435536_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ryan

:) Tänään Serkkuja kai ärsytti kun aamupäivällä heti ku yks niistä selas mitä tulee telkkarista ja katto mtv:ltä:ki ja just luki että seuraavaksi MTV maraton:Life of Ryan, ni mää ja äiti vaan -jee, Hei elä käännä, nyt alkaa hyvä! ni se serkku oli ihan eeiii taas, seuraavat kuus tuntia tätä. (ei me kyllä sitä kuutta tuntia katottu) Se ei kuulemma tykkää siitä. Se Ryanki on sen mielestä ihan pissis. :D (Ei se oo, mun mielestä se on just kiva kun se arvostaa sen ystäviä ja perhettä ja osaa puhua tunteistaan.)

Huomenna kaks mun pikkusiskoista lähtee kaheksi viikoksi leirille ruotsiin. Tulee kyllä ikävä! Kaks viikkoa on liian pitkä aika! Ykski viikko ois riittäny. Tulee tylsempää. Yleensä me ollaan kolmistaan tähän aikaan koneella, mutta nyt niitten piti jo mennä nukkumaan ku ne joutuun herään aika aikasin. Ja seuraavat kaks viikkoa joudun oleen myöhäset illat yksin ku muut menee nukkuun ja yks pikkusisko ei oo vielä tullu kotia(se tulee aina niin myöhään) ja mua ei yleensä vielä väsytä(rytmi on vähän sekasin.). Tietty täällä vähän rauhottuu ku ne ei oo tappelemassa ja riehumassa, mutta silti, on se kaks viikkoa liikaa!

Hyviä öitä!:)

Mulla meni 49 minuuttia ku kirjotin tämän. (Ja hain tuon kuvan välissä).